Ami egy irodával kapcsolatban csak felmerülhet, abban mi mind otthon vagyunk. 

Teljeskörű szolgáltatási csomagunkban elérhetőek: 

Az irodai audit egy általános állapotfelmérést és a felhasználási célokhoz igazodó megvalósítási ötletek bemutatását jelenti. Szakértői vagyunk az irodai tereknek, így tanácsainkkal elősegítjük az ergonómiai szempontok érvényesülését, a cégek irodai és közösségi tereinek hatékony átalakulását.  A folyamat során megvizsgáljuk a terek leterheltségeit  munkaforgalom és zajhatás szempontjából, sőt figyelmünk kitér a szervezeti kultúrára valamint a szervezeti kapcsolódásokra is. Elemezzük a felmérési adatainkat,  előkészítjük a tervezést,  hatékony megoldási javaslatunkkal elősegítjük az irodai munka hatékonyabbá tételét.  Az  Iroda-auditunk legfőbb értéke, hogy  olyan megoldásokat dolgozunk ki, amelyek lehetővé teszik a csapat elégedettségét, a vállalat és az egyén  teljesítményének és hatékonyságának növelését.
Irodai szolgáltatási elemünk  az iroda audit szolgáltatásunknál némileg összetettebb, komplexebb szolgáltatást jelent. Tapasztalataink szerint Megrendelőink nagy része  egy olyan szakértőt keres,  aki tanácsot ad az igényei szerint kialakított  irodai munkatér  létrehozásának folyamatában.  Ügyfeleink különböznek, nincs két egyforma megkeresésünk.  Igényeiket megismerve megismerkedünk az átalakításra váró térrel, együtt kezelve a munkavállalókat és az  általuk végzett folyamatokat egyaránt,  hiszen  az átépítendő iroda adottságainak felmérésén túl a konkrét tervek kidolgozásáig majd azok megvalósításáig terjed a tér- és a költségoptimalizációt messzemenően szem előtt tartva.
Ügyfeleink  elképzeléseit, igényeit leginkább a tervezéssel és látványtervezéssel van lehetőségünk  látványossá tenni, ezért ez a tevékenység az  irodai szolgáltatási palettánk kedvelt és fontos eleme.
Az iroda  bútorozási látványtervének megvalósítását végezzük, azaz ez a tevékenységünk   értelemszerűen magában foglalja a bútorozást, a megrendelt elemek igény szerinti egyedi vagy nagyszériás legyártását, az elkészített berendezés összeszerelését, a teljes kivitelezési munkálatokat.
Munkánk során sok esetben találkoztunk olyan ügyfélkéréssel, hogy a költöztetés szinte egy megoldhatatlan feladat volt Megrendelőnk számára, mindaddig, ameddig nem ismertük meg ezt  az igényét. Gyors és  szakszerű költöztetési szolgáltatást kínálunk tapasztalattal rendelkező kollégáinkkal.  A felmerülő raktározási igényeket saját  logisztikai központunkban problémamentesen tudjuk megoldani.