2004

A Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. megkezdte önálló működését a Garzon Bútor Cégcsoport tagjaként. 

2006

Cégünk elnyerte első olyan nagyértékű megbízását, melynek kivitelezésében konzorcium vezetőként végezte munkáját. A projekt keretében az Esztergomi Hittudományi Főiskola újult meg. 

2008

Több fontos esemény kötődik  2008-hoz:  cégünk először külföldön – Romániai leányvállalatunk Architectura & Mobili s.r.l néven megkezdte működését, Kolozsvárott megnyitottuk első külföldi bemutatótermünket,  résztvettünk az  ugyanitt szervezett  CONMOB2008 elnevezésű kiállításon és  átléptük  a bűvös 3 milliárd forint éves árbevételt. 

2010

Ebben az évben Európa kulturális fővárosa Pécs, ahol 3 kiemelkedő és nagyértékű projektben (Kodály Konferencia és Koncert Központ, Dél-Dunántúli Regionális Könyvtár,  Zsolnay-Negyed) sikerült cégünknek és munkatársainknak igazán embert próbáló teljesítményt nyújtani. 

2012

Nagyot álmodtunk, és megtettük első lépéseinket a  a nyugat-európai export piacon. Nagy örömünkre elnyertük a 102 szobás Hotel Planai**** szálloda teljeskörű bútorozási megbízását az Ausztriában lévő Schladmingban.

2014

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ebben az évben az osztrák közbeszerzési piacon nyertük el az Osztrák Posta több száz postahivatalának 3 évre szóló bútorozási tenderjét. 

2019

Ez az év is kiemelkedő jelentőségű életünkben:  két nagy volumenű projektet fejeztünk be sikeresen:  a Puskás Ferenc Stadion, vagyis a Puskás Aréna belsőépítészeti, bútorozási részfeladatainak teljesítését, és Kaposváron, a Csiky Gergely Színház megújulásában volt jelentős szerepünk.  Ennek az évnek a sikereit bővíti még, hogy   megszereztük a Védett Műhely akkreditációnkat. 

2020

Budapesti bemutatótermünk és Projektirodánk saját tulajdonú ingatlanba költözött. A Budapest, XIII., Frangepán u. 11. szám alatt egy inspirálóan  modern és minden igényt kielégítő  dizájn környezetben állunk Partnereink rendelkezésére.