Rólunk

Garzon Bútor: A térben otthon vagyunk!

Évente 20.000 m2-nél is több irodai és közösségi tér belsőépítészeti projekt sikeres megvalósításával vívtuk ki piacvezető szerepünket. A legnagyobb és a legkisebb volumenű munkát is ugyanazzal a szakértelemmel és gondossággal végezzük.  Partnereink nagyra értékelik az

 • ügyfélközpontú gondolkodásunkat,
 • sokoldalúságunkat
 • professzionális kivitelezési megoldásainkat.

Termékeink és szolgáltatásaink azon partnereinknél aratnak sikert, akik számára fontos, hogy  fenntartható, esztétikus és inspiráló környezetben végezhessék munkájukat.  E gondolatnak rendeltük alá

 • kereskedelmi kínálatunkat,
 • belsőépítészeti kivitelező tevékenységünket;
 • cégcsoporton belüli faipari és fémipari gyártói  lehetőségeinket.

Miben más a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft.?

Tisztában vagyunk azzal, hogy számos más cég is nyújt hasonló szolgáltatást mint mi. Miben vagyunk mi mégis mások? Sok mindenben! 

 

 • a cégstruktúránk; 

A nálunk megtalálható kereskedelem,  a belsőépítészeti megvalósítás valamint a gyártási lehetőségeink hármasa teljes körű és személyre szabott kiszolgálást tesz lehetővé Partnereink számára, és ez jelentősen megkülönböztet minket versenytársainktól. 

 • erősségünk a változatosság;

Mi nem  specializálódtunk egyetlen munkafolyamatra, stílusirányzatra vagy projekttípusra.  Terveztünk és megvalósítottunk már 2 fős irodát és többszáz fős irodakomplexumot is. De számunkra épp ennyire ismerős terep a színházi belsőépítészet és a kastély- és múzeum rekonstrukciók világa. Mindegy, hogy futballstadionról, szállodáról, európai szintű koncertteremről vagy egészségügyi- netán oktatási intézményről van szó, szívesen vállaljuk ezek magas szintű belsőépítészeti tervezését, kivitelezését. Megrendelőink elnyert bizalmáról nívós referenciáink tanúskodnak.

Miért érdemes minket választani?

 • mert alapértéknek tekintjük a megbízhatóságot, a minőségi munkát és azt, hogy értéket teremtsünk;
 • mert a nagy sorozatú, széria jellegű és az egyedi faipari munkákat egyaránt rövid határidővel vállaljuk;
 • mert a fémipari megmunkálás területén is otthon vagyunk;
 • mert kreatív és képzett munkatársaink jóvoltából professzionális belsőépítészeti szolgáltatásokat nyújtunk;
 • mert olyan tereket alkotunk, ahol az esztétikum a funkcionalitással találkozik;
 • mert projektjeinket teljeskörűen menedzseljük;
 • mert mindezt költséghatékonyan tesszük;
 • mert nemcsak beszélünk erről, de budapesti bemutatótermünkben mindezt meg is mutatjuk ügyfeleinknek.

Mit jelent ez számokban?

 • Évente 150-nél is több projektet valósítunk meg;
 • éves szinten 4 milliárd forintot meghaladó árbevételt generálva cégünknek.
 • Bevételünk jelentős része export tevékenységünkből származik mivel Ausztriában, Dániában, Finnországban, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Norvégiában, Németországban, Szerbiában, Szlovákiában és Romániában is jelen vagyunk.

Bár az irodabútor értékesítésben évtizedes tapasztalatunk van, az eltelt időben bővült szortimentünk, így napjainkban  több területen végzünk belsőépítészeti fővállalkozói kivitelezést, a munkaterek bútorozását:

 

 

közintézmények

Szinte nincs is olyan közintézmény, ahol ne a Garzon Bútor Kereskedelmi Kft. munkája tenné otthonosabbá a tereket (minisztériumok, hivatalok, irodaházak, bíróságok, ügyészségek, bankok, biztosítók, ügyfélterek)

egészségügyi- valamint szociális intézmények

Csaknem 100 magyar kórházban és egészségügyi- valamint szociális intézményben tettük élhetővé, esztétikussá a belső tereket.

felsőoktatási intézmény és iskola

Hazánk felsőoktatási intézményei belső tereit alakítottuk ki és rendeztük be. Legyen az több száz fős előadóterem, vagy kisebb létszámú osztályterem, könyvtár, speciális tanterem, labor, a berendezés szakmai hozzáértésünkkel készül.

szállodák és panziók

Nemcsak hazánkban, hanem külföldön is igazán szép számú szállodai referenciával rendelkezünk. Számos hotel enteriőrjén dolgoztunk, munkánk nyomán és szakembereink keze által szépültek meg a 3, 4 és 5*-os komplexumok.

üzletberendezés

A napjainkban divatos shop outfitting területén is jelentős tapasztalattal rendelkezünk. Neves nemzetközi márkanevű cég hazai és külföldi üzleteinek berendezését terveztük meg és szállítottuk.

A Garzon Bútor Kft. közgazdasági értelemben egy gazdasági társaság. Belülről nézve viszont egy stabil csapat, egy együtt fejlődő, alakuló, a részegységek szoros együttműködésén alapuló organizmus. Tervezők, projektmenedzserek, mérnökök, beszerzési munkatársak, logisztikusok és szerelők dolgoznak azon, hogy a végeredmény a lehető legtökéletesebb legyen. Mindannyian területünk szakértői vagyunk, akik a szó szoros értelmében team munkában tevékenykedünk. 

Nincsenek “paneleleink”, nincsenek “sablonjaink”, minden munkánk egyedi és mindegyiknél szükséges az a hozzáadott érték, az a know-how, ami sikerre viszi az adott projektet.

A tapasztalat, a mérések számunkra elengedhetetlenek. Ezért több száz ergonómiai és szakmába vágó, a sikeres projekt szempontjából releváns  szakmai felmérést végzünk évente, és tanácsadással segítjük partnereinket a belsőépítészeti térkialakítási és berendezési igényükkel kapcsolatban. 

Több, mint 10.000 m2 megtervezett és beépített terület.

100+ egészségügyi és szociális intézmény

Megvalósult projektek már több, mint 17 országban.

150+ megvalósult projektek évente.

2004 óta végezzük bútorozási és belsőépítészeti kivitelezési tevékenységünket. Ezt megelőzően számtalan közintézmény irodáit  és munkatereit alakítottuk ki, rendeztük be saját gyártású termékeinkkel.

A nálunk megtalálható kereskedelem,  a belsőépítészeti megvalósítás valamint a gyártási lehetőségeink hármasa teljes körű és személyre szabott kiszolgálást tesz lehetővé Partnereink számára, és ez jelentősen megkülönböztet minket versenytársainktól.